Корисна нежирна індичка – улюблений інгредієнт багатьох популярних страв. З неї можна приготувати гуляш в апетитною наваристою підливці. Ідеально для ситного обіду!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Філе індички – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Вода – 1 склянка
- Паприка – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати гуляш з індички з підливою на сковороді просто! Філе індички ріжемо на шматки середнього розміру.
Відразу обвалюють у солі і відправляємо в сковороду з олією.
Цибулю і часник подрібнюємо, моркву дрібно нарізаємо. Пропускати через тертку не обов’язково.
Смажимо індичку до рум’янцю, потім додаємо до неї овочі і продовжуємо готування ще 5 хвилин.
Вливаємо в сковороду воду, викладаємо томатну пасту, посипаємо борошном і паприкою. Вміст гарненько перемішуємо і тушкуємо під кришкою до готовності 20-25 хвилин.
Гарячий ароматний гуляш з індички з підливою готовий. Можна подавати до столу разом з вашим улюбленим гарніром. Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш з індички з підливою на сковороді Гуляш з підливою Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою