Гуляш з курячого м’яса зі сметанною підливою готується швидко і просто. Це легке страву з вершковим ароматом можна подавати з гарніром і без, на обід і вечерю.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Селера – 0,5 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 ч. л.
  • Сметана – 100 гр.
  • Масло олію – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати гуляш з курячого філе зі сметаною. Філе помийте, обсушити паперовими рушниками і наріжте кубиками.

Очистіть цибулю і моркву. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на крупній тертці.

Селера помийте і наріжте тонкими часточками.

Поставте сковорідку на вогонь, влийте соняшникову олію і добре прогрійте його. Потім викладіть м’ясо і смажте його 5-7 хвилин. Після додайте овочі, перемішайте і тушкуйте 10 хвилин, потім всипте муку.

Додайте до м’яса, сметану і трохи води, підлива повинна покривати м’ясо. Прикрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімального і тушкуйте гуляш 15-20 хвилин.

наприкінці посоліть і приправте гуляш за смаком, перемішайте, вимкніть плиту і подавайте блюдо на стіл.

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з курки Гуляш з курки на сковороді Гуляш з курячого філе з підливою Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою