Гуляш з лосятини з ніжною підливою стане оригінальним і цікавим вечерею. М’ясо лося не таке жирне, як свинина або яловичина, але нічим не поступається за смаком. Подавайте блюдо з відварною картоплею або овочами.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Лосятина – 0,5 кг
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Вода – 100 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати гуляш з лосятини з підливкою? М’ясо лося ретельно промиваємо під водою і ріжемо на рівні дрібні шматочки.
Подрібнюємо цибулину і відправляємо її в сковороду з рослинним маслом.
Тушкуємо до прозорості.
Додаємо до цибулі м’ясо, солимо і перчимо за смаком.
Перемішуємо і обсмажуємо на помірному вогні до легкого рум’янцю.
Після чого очищаємо моркву, дрібно нарізаємо і кладемо її в гуляш, додаємо борошно, томатну пасту і воду. Тушкуємо під кришкою на слабкому вогні 40 хвилин.
Гуляш з лосятини в підливі буде повністю готовий, коли м’ясо стане м’яким і ніжним. Після чого можна подавати страву до столу, доповнивши гарніром.
Гуляш Гуляш з підливою Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою