Їжа для дітей завжди готується з самим продуманим рецептами. Тому такі страви виходять смачними і максимально збалансованими. Гуляш з яловичини по цьому рецепту нагадає вам смак дитинства.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Вода – 250 мл
Процес приготування:
Як приготувати гуляш з яловичини як у садку? Яловичину помийте і наріжте невеликими кубиками.
З ріпчастої цибулі зніміть піну і дрібно наріжте.
Розігрійте сковороду, влийте на неї невелику кількість соняшникової олії і обсмажте м’ясо на сильному вогні, щоб вся соковитість запечатана всередині.
Моркву очистіть і натріть на крупній тертці.
Коли м’ясо добре підрум’яниться, додайте на сковороду цибулю і моркву, смажте разом 5 хвилин.
Потім залийте зажарку водою, додайте борошно, томатну пасту, сіль і перець. Добре перемішайте вміст сковороди, щоб не утворилося борошняних грудочок і тушкуйте на повільному вогні 40-50 хвилин. Подавайте гуляш з будь-яким гарніром і свіжими овочами.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш з підливою Гуляш з яловичини з овочами Гуляш з яловичини з підливкою з борошна і томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини як в їдальні Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою