Гуляш з яловичини з підливою – смак знайомий кожному з дитинства. Приготувати таку страву будинку дуже просто. Особливо смачним і соковитим воно вийде з апетитною підливою з томатної пасти, сметани. Просто пальчики оближеш!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сметана – 1 ст. л.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець чорний мелений – 0.2 ч. л.
- Вода – 2 склянки
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати гуляш з яловичини з підливкою з томатної пасти, сметани просто! Яловичину промиваємо і вирізаємо білі прожилки і плівку.
Розрізаємо її на шматочки середнього розміру.
сковороду Змащуємо рослинним маслом і обсмажуємо яловичину 15 хв.
Цибулину і моркву очищаємо.
Цибулю нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці.
Додаємо овочі на сковороду до яловичині.
Кип’ятимо 1 склянку води і вливаємо до м’яса з цибулею і морквою.
Кладемо лавровий лист, сіль і перець.
Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 45-50 хв.
Решту воду підігріваємо і розводимо в ній томатну пасту, сметану і борошно.
Добре розмішуємо, щоб не було грудочок.
Додаємо підливку в м’ясо і тушкуємо ще 10 хв.
Приємного апетиту!
Гуляш з підливкою з борошна, томатної пасти, цибулі і моркви Гуляш з підливою Гуляш з яловичини Гуляш з яловичини з овочами Гуляш з яловичини з підливою зі сметани Гуляш з яловичини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш з яловичини як в дитячому саду