Гуляш з яловичини з підливою – смак знайомий кожному з дитинства. Приготувати таку страву будинку дуже просто. Особливо смачним і соковитим воно вийде з апетитною підливою з томатної пасти, сметани. Просто пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – 0.2 ч. л.
  • Вода – 2 склянки
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати гуляш з яловичини з підливкою з томатної пасти, сметани просто! Яловичину промиваємо і вирізаємо білі прожилки і плівку.

Розрізаємо її на шматочки середнього розміру.

сковороду Змащуємо рослинним маслом і обсмажуємо яловичину 15 хв.

Цибулину і моркву очищаємо.

Цибулю нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці.

Додаємо овочі на сковороду до яловичині.

Кип’ятимо 1 склянку води і вливаємо до м’яса з цибулею і морквою.

Кладемо лавровий лист, сіль і перець.

Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 45-50 хв.

Решту воду підігріваємо і розводимо в ній томатну пасту, сметану і борошно.

Добре розмішуємо, щоб не було грудочок.

Додаємо підливку в м’ясо і тушкуємо ще 10 хв.

Приємного апетиту!

Гуляш з підливкою з борошна, томатної пасти, цибулі і моркви Гуляш з підливою Гуляш з яловичини Гуляш з яловичини з овочами Гуляш з яловичини з підливою зі сметани Гуляш з яловичини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш з яловичини як в дитячому саду