Оригінальний рецепт гуляшу з яловичини і солоних огірків точно сподобатися любителям незвичайних страв. Воно виходить дуже соковитим з приємною кислинкою і м’якою, ніжною яловичиною. Приголомшливе блюдо для сімейного обіду!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Вода – 300 мл
- Сметана – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати гуляш з яловичини з солоними огірками. Яловичину промиваємо, даємо йому обсохнути і нарізаємо на досить великими шматочками.
Обсмажуємо на рослинному маслі 5-7 хв
Моркву чистимо й ріжемо кружальцями або полукружками.
Таким же чином нарізаємо солоні огірки.
Цибулину чистимо і ріжемо півкільцями.
Додаємо цибулю і моркву до яловичині і обсмажуємо 10 хв.
Потім додаємо солоні огірки, борошно і воду.
Солимо і перчимо страву.
Після того, як вода закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо гуляш 40 хв. За 10 хв. до готовності додаємо сметану.
Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш з яловичини з цибулею і морквою Гуляш з яловичини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш як в їдальні з підливою Угорський гуляш із яловичини