Смачне, ароматне і шалено апетитне блюдо! Гуляш зі свинини в казані – найкращі ласощі для сімейного обіду! Дуже ситне і неймовірно просте у приготуванні. Спробуйте самі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Сметана – 50 гр.
- Вода – 300 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Зелень – 0,5 пучків
Процес приготування:
Рецепт гуляшу з свинини в казані простий у приготуванні! Свинину ріжемо шматочками досить великого розміру (приблизно 2*3 см).
Обсмажуємо свинину на рослинному маслі в казані 7-10 хв
Цибулю і моркву очищаємо від лушпиння і шкірки, і промиваємо під проточною водою.
Цибулю нарізаємо півкільцями або кубиками.
Моркву натираємо на тертці.
Додаємо їх в казан, перемішуємо і пасеруємо 5-7 хв
Солимо і приправляємо блюдо.
Вводимо томатну пасту, борошно і воду.
Доводимо воду до кипіння й тушкуємо під кришкою на помірному вогні 40 хв.
За 10 хв. до готовності додаємо сметану і подрібнену зелень.
Приємного апетиту!
Гуляш з підливкою з томатної пасти, борошна, моркви та цибулі Гуляш зі свинини з підливою зі сметани Гуляш зі свинини з цибулею і морквою Гуляш класичний