Перед вами рецепт приготування смачного гарячого страви – гуляшу з свинини з підливою. Використовувати каструлю для приготування такого гуляшу дуже зручно – заклав туди всі інгредієнти і страва через деякий час буде готово. Гуляш зі свинини з підливою виходить соковитим і апетитним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 600 гр.
- Болгарський перець солодкий – 150 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вода – 600 мл
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Паприка – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати гуляш зі свинини з підливою в мультиварці? Свинину промийте, поріжте невеликими шматочками. Надішліть м’ясо в чашу мультиварки, в режимі «Смаження» готуйте його 20 хвилин. Коли випарується сік, можна додати трохи олії.
Моркву очистіть, промийте і поріжте тонкими смужками (можна натерти на тертці).
Болгарський перець ретельно промийте, очистіть від насіння, дрібно поріжте.
Очищений ріпчасту цибулю поріжте дрібними шматочками.
Коли свинина підрум’яниться, додайте до неї підготовлені овочі. Коли вони трохи обсмажаться, приправте всі інгредієнти чорним меленим перцем, сіллю і паприкою. Все перемішайте.
Потім додайте в чашу мультиварки до інших компонентів томатну пасту і попередньо обсмажений на сухій сковороді пшеничне борошно.
Все перемішайте, додайте воду і готуйте гуляш в режимі «Гасіння» протягом 60 хвилин.
Найніжніший гуляш зі свинини з підливою в мультиварці готовий!
Приємного вам апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини класичний Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою