Гуляш – це угорське блюдо, яке зазвичай готується з яловичини. Проте, якщо з якихось причин її не виявилося в холодильнику, то можна використовувати свинину, виходить не менш смачно і поживно.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0,6 кг
- Цибуля ріпчаста – 70 гр.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Томатна паста – 20 гр.
- Масло соняшникова 20 мл
- Морква – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Сметана – 20 гр.
- Борошно пшеничне – 30 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування гуляшу з свинини з цибулею, морквою і томатною пастою? М’ясо помийте, наріжте смужками товщиною 1-1,5 сантиметра і перекладіть його в каструлю з товстим дном. Влийте в каструлю олію і обсмажте м’ясо на середньому вогні 15-20 хвилин.
Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте півкільцями і додайте в каструлю. Смажте цибулю і м’ясо 10-15 хвилин.
Моркву очистіть, обмийте водою і натріть на крупній тертці. Додайте моркву разом з лавровим листом, сіллю і перцем в каструлю до м’яса і цибулі. Влийте в каструлю 350-400 мл води, накрийте кришкою і тушкуйте 40-50 хвилин на повільному вогні.
У мисці змішайте сметану, томатну пасту і борошно. У вас повинна вийти однорідна маса без грудок. Додайте цю суміш у каструлю, перемішайте і тушкуйте 10 хвилин.
Дайте готовому гуляшу з свинини настоятися під кришкою 10 хвилин і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш зі свинини з овочами Гуляш зі свинини з підливою зі сметани Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш зі свинини, як в їдальні Угорський гуляш зі свинини