Гуска, запечена в рукаві, виходить більш ніжним і соковитим. Процес приготування здивує вас своєю простотою, а готову страву – яскравим смаком. Подавайте до великому сімейному вечері або святкового столу.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Гусак – 1 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати гусака цілком в рукаві в духовці? Гусака ретельно промиваємо під водою зовні і всередині, потім просушуємо паперовим рушником.

Далі птицю гарненько натираємо сіллю і спеціями за смаком.

Очищаємо зубчики часнику і подрібнюємо їх. Кладемо половину всередину продукту, а іншим обмазуємо зовні.

Занурюємо гусака в рукав для випікання, зав’язуємо його і кладемо на деко. Випікаємо близько двох годин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Готову страву витягаємо з рукава, викладаємо на велику тарілку з зеленню або свіжими овочами. Приємного апетиту!

Гусак в духовці Гусак з хрусткою скоринкою цілком у духовці Гусак цілком у духовці Рецепти на Новий рік