Смачний і ароматний густ шматочками з картоплею, запечений у фользі – просто приголомшливе блюдо для святкового столу. М’яке, ніжно, ситна та поживна. Гості будуть в захваті!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гусак – 600 гр.
- Картопля – 5 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Розмарин – 3 – 4 гілки
Процес приготування:
Приступимо до приготування гусака з картоплею в фользі в духовці. М’ясо гусака знімаємо з кісточки.
Моє м’ясо і чистимо від зайвого жиру і нарізаємо досить великими шматочками.
Картоплю чистимо, промиваємо і ріжемо часточками.
Перекладаємо м’ясо гусака і картоплю в форму для випікання, вистелений фольгою і посипаємо сіллю і чорним меленим перцем. Перемішуємо продукти і додаємо розмарин. Загортаємо продукти у фольгу повністю.
Відправляємо форму в духову піч на 60 хв і запікаємо при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Гусак в духовці Гусак з картоплею в духовці Гусак у фользі в духовці Гусак цілком у фользі в духовці