Смачний і ароматний густ шматочками з картоплею, запечений у фользі – просто приголомшливе блюдо для святкового столу. М’яке, ніжно, ситна та поживна. Гості будуть в захваті!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гусак – 600 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Розмарин – 3 – 4 гілки

Процес приготування:

Приступимо до приготування гусака з картоплею в фользі в духовці. М’ясо гусака знімаємо з кісточки.

Моє м’ясо і чистимо від зайвого жиру і нарізаємо досить великими шматочками.

Картоплю чистимо, промиваємо і ріжемо часточками.

Перекладаємо м’ясо гусака і картоплю в форму для випікання, вистелений фольгою і посипаємо сіллю і чорним меленим перцем. Перемішуємо продукти і додаємо розмарин. Загортаємо продукти у фольгу повністю.

Відправляємо форму в духову піч на 60 хв і запікаємо при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Гусак в духовці Гусак з картоплею в духовці Гусак у фользі в духовці Гусак цілком у фользі в духовці