Хачапурі по-аджарськи можна приготувати в духовці або на сковороді. Пропоную варіант швидкого і смачного сніданку. Хачапурі по-аджарськи на сковороді не відніме у вас багато часу і принесе вам гастрономічне задоволення.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Борошно пшеничне – 35 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сир – 100 гр.
- Сир Пармезан – 30 гр.
- Розпушувач тіста – 0.33 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати хачапурі по-аджарськи на сковороді? Підготуйте необхідні інгредієнти для хачапурі по-аджарськи. У глибоку ємність викладіть необхідну кількість сиру, а потім розімніть вилкою.
Додайте сіль і курячий білок. Перемішайте до однорідної консистенції.
Пшеничне борошно просіяти з допомогою сита разом з розпушувачем. Ретельно перемішайте тісто.
Антипригарну поставте сковороду на середній вогонь і добре розігрійте.
приготоване тісто Викладіть у формі човника, а в центрі зробіть поглиблення. Накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні приблизно 3-5 хвилин.
Потім переверніть на іншу сторону і обсмажте ще кілька хвилин під кришкою.
Тим часом твердий сир натріть на крупній тертці.
Після чого відкрийте кришку, курячий жовток влийте в поглиблення, зверху присипте подрібненим твердим сиром. Накрийте Сковороду кришкою і готуйте ще пару хвилин, поки не розплавиться сир.
Готовий хачапурі акуратно викладіть на тарілку і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Хачапурі Хачапурі з сиром Хачапурі з сиром і сиром Хачапурі з сиром на сковороді Хачапурі на сковороді Хачапурі по-аджарськи