Всім любителям хачапурі присвячується. Якщо ви обмежені в часу на приготування улюбленої страви, наш рецепт спеціально для вас. Все, що від вас потрібно, це знайти листкове тісто, шпинат, сир і чітко слідувати нашої покрокової інструкції.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Листкове тісто бездріжджове – 270 гр.
  • Шпинат – 50 гр.
  • Сир Сулугуні – 150 гр.

Процес приготування:

Рецепт хачапурі зі шпинатом смачний! В першу чергу необхідно розморозити листкове тісто. Потім промиваємо шпинат під струменем проточної води і шаткуємо його.

Сир натираємо на тертці.

Розкачуємо тісто на поверхні, злегка присипаної борошном. У нас повинна вийти велика коржик.

У центр цієї коржі викладаємо половину натертого сиру.

Наступним шаром викладаємо порубаний шпинат.

Далі на шпинат кладемо частину тертого сиру.

Краю коржі піднімаємо і защипуємо.

Потім проходимся по коржику качалкою для того, щоб наше блюдо стало більш плоским.

Відправляємо хачапурі в духовку і випікаємо при 250 градусах протягом десяти хвилин.

Блюдо готове до подачі.

Хачапурі Хачапурі з дріжджового тіста з сиром в духовці Хачапурі з сиром Хачапурі з сиром в духовці Хачапурі з сиром і зеленню Хачапурі по-имеретински