Всім любителям хачапурі присвячується. Якщо ви обмежені в часу на приготування улюбленої страви, наш рецепт спеціально для вас. Все, що від вас потрібно, це знайти листкове тісто, шпинат, сир і чітко слідувати нашої покрокової інструкції.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Листкове тісто бездріжджове – 270 гр.
- Шпинат – 50 гр.
- Сир Сулугуні – 150 гр.
Процес приготування:
Рецепт хачапурі зі шпинатом смачний! В першу чергу необхідно розморозити листкове тісто. Потім промиваємо шпинат під струменем проточної води і шаткуємо його.
Сир натираємо на тертці.
Розкачуємо тісто на поверхні, злегка присипаної борошном. У нас повинна вийти велика коржик.
У центр цієї коржі викладаємо половину натертого сиру.
Наступним шаром викладаємо порубаний шпинат.
Далі на шпинат кладемо частину тертого сиру.
Краю коржі піднімаємо і защипуємо.
Потім проходимся по коржику качалкою для того, щоб наше блюдо стало більш плоским.
Відправляємо хачапурі в духовку і випікаємо при 250 градусах протягом десяти хвилин.
Блюдо готове до подачі.
Хачапурі Хачапурі з дріжджового тіста з сиром в духовці Хачапурі з сиром Хачапурі з сиром в духовці Хачапурі з сиром і зеленню Хачапурі по-имеретински