Суп харчо, приготований за допомогою мультиварки «Полярис», сподобається не тільки поціновувачам грузинської кухні. Його смакота полягає в правильному наборі інгредієнтів, і в особливому температурному режимі цього девайса, герметичності його простору, завдяки якому в супі зберігаються всі аромати. Продукти для харчо беремо класичні: яловичину, рис, кислий соус, волоські горіхи і прянощі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Грудинка яловича – 1 кг
  • Рис білий – 0.5 склянки
  • Гранатовий сік – 0.5 ст.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Волоський горіх – 0.5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Корінь петрушки – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
  • Кінза – 1 пучок
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 2 л
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати харчо в мультиварці Поларіс? Насамперед підготуйте до роботи ваш «Полярис» і відміряйте потрібну кількість зазначених у рецепті інгредієнтів.

Шматок яловичини промийте і наріжте на середні шматочки. Очищену цибулину наріжте на невеликі кубики. Корінь петрушки подрібніть на крупну тертку. Гострий перчик очистіть від насіння і наріжте тонкими кільцями. Будь-яким способом волоські горіхи подрібніть.

В чашу «Поляриса» налийте олію і увімкніть програму «Смаження» на 20 хвилин. У розігрітому маслі обсмажте спочатку протягом 7 хвилин нашатковану цибулю з гострим перцем і тертим коренем петрушки.

Потім перекладіть до них шматочки яловичини і при помішуванні обсмажте м’ясо протягом ще 10 хвилин. Потім до смаженій м’ясу налийте розведену у воді борошно, перемішайте і готуйте ще 1 хвилину. Борошно зробить суп густішим.

Потім у чашу покладіть томатну пасту, налийте гранатовий сік, перекладіть подрібнені волоські горіхи і рис. Потім залийте вміст чаші 2 літрами чистої води і додайте лист лавра, хмелі-сунелі і по своєму смаку суп посоліть. Кришку мультварки закрийте і увімкніть програму «Суп». Час готування для супу харчо повинно бути 1,5 години.

Після сигналу про закінчення програми, суп перемішайте, зніміть пробу, додайте в харчо подрібнені зубки часнику і нарізану кинзу. Харчо в мультиварці «Полярис» можете розливати в порційні тарілки і подавати до обіду, але дайте супу кілька хвилин для настоювання.

Приємного апетиту!

Суп харчо в мультиварці Суп харчо класичний Харчо з рисом Харчо з часником Харчо з яловичини з рисом і томатною пастою Харчо з яловичини з рисом класичний Харчо по-грузинськи