Пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати апетитний харчо з свинини з томатною пастою, рисом і картоплею. Збалансований за смаком харчо сподобається як дорослим, так і дітям.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 700 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Рис білий – 100 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Часник – 2 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа Хмелі-Сунелі – за смаком
- Зелень – за смаком
- Вода – 3 л
Процес приготування:
Приступимо до готування харчо з свинини з томатною пастою, рисом і картоплею. Свинину промийте, викладіть в каструлю.
Залийте холодною водою. Посоліть.
Каструлю поставте на вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи піну, яка утворилася шумівкою. Зменшіть вогонь, і варити 40-50 хвилин.
Готову свинину вийміть з бульйону, трохи остудіть, відокремте від кісток і наріжте середніми шматочками.
Гарячий бульйон процідіть через дрібне сито.
Необхідну кількість рису гарненько промийте під проточною водою кілька разів. А потім викладіть в м’ясний бульйон, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 10 хвилин.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте.
Моркву очистіть від шкірки овочечисткою, натріть на крупній тертці.
Часник очистіть від лушпиння і подрібніть ножем.
Помідори добре вимийте, очистіть від плодоніжок і шкірки, попередньо обдавши окропом, дрібно наріжте.
Картопля очистіть від шкірки овочечисткою і наріжте середнім кубиком, а потім відправте в бульйон, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 15 хвилин.
добре розігрійте Сковороду на сильному вогні, додайте трохи рослинного масла, викладіть нарізані ріпчасту цибулю, часник, помідори і натерту моркву обсмажте до розм’якшення, періодично помішуючи.
До обсмаженою овочам додайте томатну пасту. Перемішайте і готуйте на повільному вогні до загусання.
Зелень сполосніть, струсіть зайву вологу і подрібніть ножем.
В каструлю з бульйоном викладіть нарізану свинину, приготовану зажарку і подрібнену зелень, додати хмелі-сунелі, чорний мелений перець і сіль.
Перемішайте, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин. Зніміть з вогню і дайте страві настоятися 10 хвилин.
Настоявшийся харчо з свинини з томатною пастою, рисом і картоплею подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Суп харчо Харчо з картоплею і рисом Харчо з картоплею, рисом і томатною пастою Харчо з картошкої Харчо з рисом Харчо з томатною пастою