Хлібопічка може стати вашою незамінною помічницею на кухні. Завдяки їй у вас на столі завжди буде пишний і смачний хліб. На молоці випічка виходить пористою, повітряної, з приємним вершковим смаком.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 380 гр.
- Молоко коров’яче – 125 мл
- Вода – 125 мл
- Масло вершкове – 20 гр.
- Молоко сухе – 20 гр.
- Цукор-пісок – 30 гр.
- Сіль – 8 гр.
- Сухі дріжджі – 7 гр.
Процес приготування:
Готувати хліб на молоці у хлібопічці легко! Вершкове масло розтопіть на повільному вогні або в мікрохвильовій печі.
Молоко і воду підігрійте до 33-36 градусів. Влийте в відерце хлібопічки молоко, воду і вершкове масло.
Потім додайте просіяне борошно, сухе молоко, цукор, сіль і дріжджі.
Виберіть у меню хлібопічки режим «Французький хліб». Час приготування 3,5 години.
Коли хліб буде готовий, вийміть його з відерця і покладіть на решітку до повного охолодження. Після чого, його можна нарізати і подати на стіл.
Приємного апетиту!
Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб в хлібопічці на 750 грам