Цей рецепт буде корисний тим, хто вже придбав хлібопічку і не знає з чого почати її використання. Хліб на воді – це самий простий і бюджетний варіант випічки. І тим не менш хліб вийде пишним, смачним і дуже ароматним.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Вода – 270 мл
- Свіжі дріжджі – 10 гр.
- Масло рослинне – 40 мл
- Цукор-пісок – 20 гр.
- Сіль – 5 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати хліб на воді в хлібопічці? У відерце хлібопічки розкришите живі дріжджі.
Далі просійте борошно і влийте рослинне масло.
Відміряйте необхідну кількість води, разредите в ній сіль і цукор. Перелийте воду у відерце.
Відерце з інгредієнтами помістіть в хлібопічку. Виберіть програму «Основний», середню скоринку і натисніть «Старт».
Готовий хліб загорнути в рушник і дайте йому охолонути, потім наріжте і ставте на стіл.
Приємного апетиту!
Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб на воді в хлібопічці