Цей рецепт буде корисний тим, хто вже придбав хлібопічку і не знає з чого почати її використання. Хліб на воді – це самий простий і бюджетний варіант випічки. І тим не менш хліб вийде пишним, смачним і дуже ароматним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Вода – 270 мл
  • Свіжі дріжджі – 10 гр.
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Цукор-пісок – 20 гр.
  • Сіль – 5 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати хліб на воді в хлібопічці? У відерце хлібопічки розкришите живі дріжджі.

Далі просійте борошно і влийте рослинне масло.

Відміряйте необхідну кількість води, разредите в ній сіль і цукор. Перелийте воду у відерце.

Відерце з інгредієнтами помістіть в хлібопічку. Виберіть програму «Основний», середню скоринку і натисніть «Старт».

Готовий хліб загорнути в рушник і дайте йому охолонути, потім наріжте і ставте на стіл.

Приємного апетиту!

Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб на воді в хлібопічці