Випікати хліб у хлібопічці Панасонік 2511 – дуже просте заняття. Від вас потрібно скласти всі необхідні інгредієнти в чашу, а решту зробить розумна кухонна техніка.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Молоко сухе – 30 гр.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Вода – 320 мл
- Цукор-пісок – 30 гр.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сухі дріжджі – 1,5 ст. л.
- Сіль – 10 гр.
Процес приготування:
Як приготувати хліб у хлібопічці Панасонік 2511? У відерце хлібопічки влийте олію і воду. Далі просійте борошно і всипте сухе молоко.
Потім всипте сіль, цукор і дріжджі швидкодіючі.
Закрийте хлібопічку, поставте програму «1. Основний хліб» і дочекайся звукового сигналу, який повідомить про готовність хліба.
Коли пролунає звуковий сигнал, відкрийте хлібопічку, витягніть хліб, поставте його на решітку і прикрийте рушником. Коли хліб охолоне, наріжте і викладіть його на стіл.
Приємного апетиту!
Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці