Випікати хліб у хлібопічці Панасонік 2511 – дуже просте заняття. Від вас потрібно скласти всі необхідні інгредієнти в чашу, а решту зробить розумна кухонна техніка.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Молоко сухе – 30 гр.
  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Вода – 320 мл
  • Цукор-пісок – 30 гр.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 1,5 ст. л.
  • Сіль – 10 гр.

Процес приготування:

Як приготувати хліб у хлібопічці Панасонік 2511? У відерце хлібопічки влийте олію і воду. Далі просійте борошно і всипте сухе молоко.

Потім всипте сіль, цукор і дріжджі швидкодіючі.

Закрийте хлібопічку, поставте програму «1. Основний хліб» і дочекайся звукового сигналу, який повідомить про готовність хліба.

Коли пролунає звуковий сигнал, відкрийте хлібопічку, витягніть хліб, поставте його на решітку і прикрийте рушником. Коли хліб охолоне, наріжте і викладіть його на стіл.

Приємного апетиту!

Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці