Апетитний домашній холодець можна приготувати з яловичини і свинячих ніжок в мультиварці. Страва порадує вас простою кулінарним процесом. Подавайте холодну закуску, доповнивши її соліннями або ароматною зеленню.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Свинячі ноги – 1 шт.
  • Яловичина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний горошок – 6 шт.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати холодець з яловичини і свинячих ніжок в мультиварці просто! Яловичину розбираємо на невеликі шматочки. Свинячу ніжку промиваємо. Кладемо м’ясні продукти в чашу мультиварки і повністю заливаємо їх водою.

Закриваємо кришку і вмикаємо режим гасіння на 30 хвилин. Через деякий час прибираємо утворилася пінку.

Кладемо в бульйон з м’ясом очищену моркву, часник і розрізані цибулини, додаємо сіль, горошини чорного перцю і лавровий лист. Готуємо ще 2 години в такому ж режимі.

Витягаємо м’ясні продукти з чаші. Яловичину дрібно нарізаємо. Ніжку можна не використовувати.

Заливаємо шматочки м’яса процідженим густим бульйоном. Ставимо блюдо в холодильник на 6 годин. Після можна подавати до столу!

Холодець Холодець без желатину Холодець з свинини і яловичини Холодець з свинячих ніжок Холодець з свинячих ніжок без желатину Холодець з свинячих ніжок в мультиварці Холодець з яловичини без желатину Холодець з яловичини в мультиварці