Якщо ви жодного разу в житті не пробували холодник на квасі, ви багато чого втратили. Завдяки своїй основі – квасу такий холодник стане кращим способом вгамувати спрагу в літню спеку. Великою перевагою такого холодного супу є простота приготування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Буряк – 3 шт.
- Картоплю в мундирі ” – 3 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Квас – 500 мл
- Яловичина – 200 гр.
- Вишня – 2 кг
- Цукор-пісок – 1 кг
Процес приготування:
Готувати холодник на квасі просто! Підготуйте необхідні інгредієнти. Буряк, картоплю і яйця необхідно відварити й остудити.
Наріжте очищені овочі і яйцями маленькими кубиками. Відварну яловичину подрібніть таким же чином. І викладаємо на тарілку.
Займемося приготуванням заправки для холодника. У чашу блендера виливаємо пів-літри натурального квасу, сполученого з чайною ложкою гірчиці, зубчиком часнику, пропущеного через прес, а також двома подрібненими вареними свеклами і дрібкою солі. Все ретельно перемішуємо до однорідності і виливаємо в глечик. Нарізані овочі з яловичиною заливаються заправкою і подаються до столу.
Борщ з яйцем Борщ класичний з м'ясом Борщ холодний класичний Борщ холодный Холодний борщ з буряків Холодний борщ класичний Холодник з буряка