Еластичне смачне тісто – основа апетитних чебуреків з хрусткою скоринкою. Щоб тісто дійсно вдалося, додамо в нього трохи горілки. Смак від цього не зміниться, а страва стане рум’яним просто чудо! Пальчики оближеш!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 450 гр.
- Вода – 200 мл
- Горілка – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Почнемо готувати хрустке тісто на чебуреки з пухирцями з горілкою. Борошно просіваємо з допомогою ситечка.
Тепер в окреме ємності змішуємо воду, яйце, горілку і рослинне масло.
Додаємо сіль і невеликими порціями вводимо борошно. Всі продукти добре перемішуємо.
Коли тісто стане однорідним і густим, посипаємо мукою стільницю і продовжуємо вимішувати тісто руками 5-7 хв.
Готове тісто накриваємо плівкою і залишаємо на 15 хв
Приємного апетиту!
Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків з горілкою як в чебуречній з бульбашками Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое