М’яка, ніжна начинка – основа будь-якого хорошого десерту. А начинка з йогурту виходить особливо смачною і ароматною. Гості будуть в захваті від такого ласощі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Цукор-пісок – 125 гр.
  • Йогурт – 500 мл
  • Желатин харчовий – 1 пакет
  • Вода – 80 – 100 мл
  • Лимонний сік – 70 мл
  • Вершки або Вершки 30% або Вершки 33% – 2 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати йогуртовий крем для бісквітного торта, йогурт змішати з цукром (50 гр) і збиваємо за допомогою міксера на великих обертах 5-7 хв, поки цукор повністю не розчиниться. Потім додаємо лимонний сік і збиваємо ще 20 хв., щоб маса вийшла повітряної.

кип’ятимо Воду і даємо їй охолонути до 30-40%. Заливаємо желатин і даємо йому розчинитися.

Додаємо желатин в йогурт і ретельно збиваємо.

Вершки змішуємо з рештою цукровим піском і збиваємо 5-7 хв., до густого стану.

З’єднуємо вершки і йогуртную масу, добре збиваємо і ставимо в холодильник на 1 годину.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з желатином Торти