М’яка, ніжна начинка – основа будь-якого хорошого десерту. А начинка з йогурту виходить особливо смачною і ароматною. Гості будуть в захваті від такого ласощі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Цукор-пісок – 125 гр.
- Йогурт – 500 мл
- Желатин харчовий – 1 пакет
- Вода – 80 – 100 мл
- Лимонний сік – 70 мл
- Вершки або Вершки 30% або Вершки 33% – 2 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати йогуртовий крем для бісквітного торта, йогурт змішати з цукром (50 гр) і збиваємо за допомогою міксера на великих обертах 5-7 хв, поки цукор повністю не розчиниться. Потім додаємо лимонний сік і збиваємо ще 20 хв., щоб маса вийшла повітряної.
кип’ятимо Воду і даємо їй охолонути до 30-40%. Заливаємо желатин і даємо йому розчинитися.
Додаємо желатин в йогурт і ретельно збиваємо.
Вершки змішуємо з рештою цукровим піском і збиваємо 5-7 хв., до густого стану.
З’єднуємо вершки і йогуртную масу, добре збиваємо і ставимо в холодильник на 1 годину.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з желатином Торти