Смачний і ніжний крем, пломбір можна приготувати без додавання вершків. Їх можна замінити сметаною. Продукт вийде більш легким і в міру солодким. Приготуйте ласощі для ваших кондитерських задумів.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 350 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до готування крему Пломбір без вершків для торта. Розбиваємо два яйця в глибоку посуд. Можна відразу в каструлю або сотейник.

Висипаємо до яєць цукор.

Сюди ж просіваємо трохи борошна. Збиваємо.

Додаємо до маси сметану і ретельно розмішуємо.

Ставимо вміст на водяну баню. Чекаємо, коли вода закипить.

Збиваємо крем близько 7 хвилин після закипання води.

Знімаємо каструлю з плити, коли вміст загусне.

Вершкове масло нарізаємо на кубики для зручності.

Починаємо збивати міксером масло.

Починаємо порційно додавати в масло крем.

Продовжуємо збивати на великій потужності.

Збиваємо до утворення пишної однорідної крему.

Крем, пломбір без додавання вершків готовий!

Крем для торта Крем, Пломбір для торта Сметанний крем для торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта