Ніжний, легкий йогуртний крем з фруктами – це дуже смачна начинка для бісквітного торта. Проста в приготуванні, вона зробить десерт по-справжньому неповторним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вершки 30% або Вершки 33% – 400 гр.
  • Йогурт – 200 гр.
  • Банан – 0.5 шт.
  • Персик – 0.5 шт.
  • Загущувач для вершків – 1 пакет
  • Цукрова пудра – 100 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування йогуртового крему з фруктами для бісквітного торта? Вершки збиваємо з цукровою пудрою і збиваємо до пишного стану, щоб маса утворила густі піки.

Персик промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками.

Банан також ріжемо квадратиками.

З’єднуємо йогурт, вершки та загусник, збиваємо їх з допомогою міксера 5-7 хв.

Потім додаємо шматочки фруктів і добре перемішуємо.

Порада: в крем можна додати абсолютно будь-які ваші улюблені фрукти (апельсин, ківі, банан, сливи) або ж ягоди.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри