Ніжний, легкий йогуртний крем з фруктами – це дуже смачна начинка для бісквітного торта. Проста в приготуванні, вона зробить десерт по-справжньому неповторним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вершки 30% або Вершки 33% – 400 гр.
- Йогурт – 200 гр.
- Банан – 0.5 шт.
- Персик – 0.5 шт.
- Загущувач для вершків – 1 пакет
- Цукрова пудра – 100 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування йогуртового крему з фруктами для бісквітного торта? Вершки збиваємо з цукровою пудрою і збиваємо до пишного стану, щоб маса утворила густі піки.
Персик промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками.
Банан також ріжемо квадратиками.
З’єднуємо йогурт, вершки та загусник, збиваємо їх з допомогою міксера 5-7 хв.
Потім додаємо шматочки фруктів і добре перемішуємо.
Порада: в крем можна додати абсолютно будь-які ваші улюблені фрукти (апельсин, ківі, банан, сливи) або ж ягоди.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри