Смачний, густий і неймовірно ніжний крем з йогурту, вершків і желатину. Він стане чудовою начинкою, а також прикрасою для будь-якого десерту. Справжня смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Йогурт – 300 гр.
- Вершки 30% або Вершки 33% – 300 гр.
- Желатин харчовий – 7 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
Процес приготування:
Як приготувати йогуртовий крем з желатином для торта? Розчиняємо желатин за рецептом на упаковці, краще всього використовувати швидкорозчинний, так як його можна приготувати за 3-5 хв. Даємо желатину повністю охолонути.
Вершки збиваємо з цукровою пудрою і збиваємо їх до густих стійких піків.
Також збиваємо йогурт на найшвидших обертах 5-7 хв
З’єднуємо йогуртную масу і вершки, вводимо желатин і ще раз збиваємо до однорідності. Ставимо крем в холодильник на 1-1,5 години, щоб охолодився.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем для торта з желатином Торти