Смачний, густий і неймовірно ніжний крем з йогурту, вершків і желатину. Він стане чудовою начинкою, а також прикрасою для будь-якого десерту. Справжня смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Йогурт – 300 гр.
  • Вершки 30% або Вершки 33% – 300 гр.
  • Желатин харчовий – 7 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.

Процес приготування:

Як приготувати йогуртовий крем з желатином для торта? Розчиняємо желатин за рецептом на упаковці, краще всього використовувати швидкорозчинний, так як його можна приготувати за 3-5 хв. Даємо желатину повністю охолонути.

Вершки збиваємо з цукровою пудрою і збиваємо їх до густих стійких піків.

Також збиваємо йогурт на найшвидших обертах 5-7 хв

З’єднуємо йогуртную масу і вершки, вводимо желатин і ще раз збиваємо до однорідності. Ставимо крем в холодильник на 1-1,5 години, щоб охолодився.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем для торта з желатином Торти