Кабачкова ікра, приготовлена шматочками, виходить оригінальною і насиченим смаком. Апетитну закуску можна подавати до м’ясних і рибних страв, а також з ікри готують бутерброди і інші варіанти швидких страв.
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Кабачки – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Сіль – 1 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати кабачкову ікру шматочками на сковороді, підготуємо всі овочі. Промиваємо під водою і очищаємо. Кабачок і моркву ріжемо кубиками середнього розміру. Цибулю і часник подрібнюємо.
розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Викладаємо в неї овочі. Обсмажуємо до легкого рум’янцю 10-15 хвилин, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо на повільному вогні 1 годину. При необхідності можна додавати воду. За півгодини до готовності слід подрібнити в пюре помідори і додати їх до решти продуктів. Також додати сіль і необхідні спеції.
Через годину кабачкова ікра шматочками готова! Подавати до столу її слід в охолодженому вигляді. Приємного апетиту!
Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкова ікра Кабачкова ікра без оцту Кабачкова ікра класична Кабачкова ікра кубиками Кабачкова ікра шматочками