Кабачкова ікра, приготовлена шматочками, виходить оригінальною і насиченим смаком. Апетитну закуску можна подавати до м’ясних і рибних страв, а також з ікри готують бутерброди і інші варіанти швидких страв.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати кабачкову ікру шматочками на сковороді, підготуємо всі овочі. Промиваємо під водою і очищаємо. Кабачок і моркву ріжемо кубиками середнього розміру. Цибулю і часник подрібнюємо.

розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Викладаємо в неї овочі. Обсмажуємо до легкого рум’янцю 10-15 хвилин, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо на повільному вогні 1 годину. При необхідності можна додавати воду. За півгодини до готовності слід подрібнити в пюре помідори і додати їх до решти продуктів. Також додати сіль і необхідні спеції.

Через годину кабачкова ікра шматочками готова! Подавати до столу її слід в охолодженому вигляді. Приємного апетиту!

Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкова ікра Кабачкова ікра без оцту Кабачкова ікра класична Кабачкова ікра кубиками Кабачкова ікра шматочками