Ікру з кабачків в мультиварці приготувати дуже просто. Закуска виходить дуже ніжною і апетитною. Її можна використовувати як соус або для формування фуршетних страв.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Кабачки – 1 кг
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 0.25 ч. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Часник – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати кабачкову ікру в мультиварці без обжарювання. Промиваємо під водою кабачки, очищаємо їх від шкірки і крупно нарізаємо.
Очищаємо моркву і цибулину. Їх також крупно ріжемо. Овочі викладаємо в чашу мультиварки разом з рослинним маслом. Готуємо на режимі «гасіння» 1 годину.
Дістаємо готові овочі з чаші в іншу зручну посуд. Перемелюємо вміст до стану кашки за допомогою блендера, потім додаємо сіль, цукор, томатну пасту та інші спеції за смаком. Перемішуємо і знову відправляємо в каструлю. Включаємо режим «гасіння» ще на 20-30 хвилин.
Після чого кабачкова ікра без обжарювання готова. Її слід охолодити, після можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Кабачки в мультиварці Кабачкова ікра в блендері Кабачкова ікра з морквою Кабачкова ікра з томатною пастою Кабачкова ікра класична Кабачкова ікра, щоб відразу є Страви з кабачків