Ароматну кабачкову ікру можна приготувати в мультиварці. Така оригінальна заготовка буде доповнювати ваш стіл в будь-який час року. Овочеву закуску подають в холодному вигляді, її можна намазувати на хліб або подавати як соус.


Інгредієнти: на 2 л.

  • Кабачки – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 4 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 4 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 3 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт кабачкової ікри в мультиварці як магазинна простий у приготуванні! Нарізаємо цибулю і моркву шматочками середнього розміру і закидаємо їх у чашу мультиварки з рослинним маслом. Готуємо 15 хвилин на режимі «Смаження».

Кабачки очистити від шкірки, ріжемо кубиками і також закидаємо в каструлю. Вливаємо склянку води і встановлюємо режим «Гасіння» на 1 годину.

За 30 хвилин до повної готовності, до овочів закидаємо подрібнений солодкий перець і сіль.

Готову овочеву суміш остуджуємо і подрібнюємо. Томати також подрібнюємо за допомогою блендера, і отримане пюре додаємо до ікри. Ставимо суміш на режим «Варка» на 15 хвилин. Додаємо до вмісту оцет і перемішуємо.

гарячу кабачкову ікру розливаємо по стерилізованим банкам. Закриваємо кришками, ставимо, закутуємо в рушник і даємо охолонути. Після чого можна відправляти на зберігання. Готово!

Кабачки на зиму Кабачкова ікра без стерилізації на зиму Кабачкова ікра з перцем Кабачкова ікра з цибулею Кабачкова ікра як в магазині Салат з кабачків і помідорів на зиму Салат з кабачків, перцю і моркви на зиму Салат з кабачків, помідорів і цибулі на зиму