Ароматну кабачкову ікру можна приготувати в мультиварці. Така оригінальна заготовка буде доповнювати ваш стіл в будь-який час року. Овочеву закуску подають в холодному вигляді, її можна намазувати на хліб або подавати як соус.
Інгредієнти: на 2 л.
- Кабачки – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 4 шт.
- Болгарський перець солодкий – 4 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Сіль – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт кабачкової ікри в мультиварці як магазинна простий у приготуванні! Нарізаємо цибулю і моркву шматочками середнього розміру і закидаємо їх у чашу мультиварки з рослинним маслом. Готуємо 15 хвилин на режимі «Смаження».
Кабачки очистити від шкірки, ріжемо кубиками і також закидаємо в каструлю. Вливаємо склянку води і встановлюємо режим «Гасіння» на 1 годину.
За 30 хвилин до повної готовності, до овочів закидаємо подрібнений солодкий перець і сіль.
Готову овочеву суміш остуджуємо і подрібнюємо. Томати також подрібнюємо за допомогою блендера, і отримане пюре додаємо до ікри. Ставимо суміш на режим «Варка» на 15 хвилин. Додаємо до вмісту оцет і перемішуємо.
гарячу кабачкову ікру розливаємо по стерилізованим банкам. Закриваємо кришками, ставимо, закутуємо в рушник і даємо охолонути. Після чого можна відправляти на зберігання. Готово!
Кабачки на зиму Кабачкова ікра без стерилізації на зиму Кабачкова ікра з перцем Кабачкова ікра з цибулею Кабачкова ікра як в магазині Салат з кабачків і помідорів на зиму Салат з кабачків, перцю і моркви на зиму Салат з кабачків, помідорів і цибулі на зиму