Дуже цікава закуска, яка поєднує в собі і солодкість кабачків, і пікантність сиру з часником, і впізнаваний смак крабових паличок. Продукти для такого торта досить доступні, а результат здивує гостей і порадує господиню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 3 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Яйце (варене) – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сир плавлений – 100 гр.
- Крабові палички – 1 пакет
- Часник – 2 зуб.
- Майонез – 70 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Петрушка – 3 пучка
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати кабачковий торт з крабовими паличками. Кабачки промиваємо й обсушуємо. Якщо кабачки молоді, то очищати від шкірки і насіння їх не потрібно. У зрілих кабачків краще зрізати шкірку і вийняти насіння. Натираємо їх на тертці з великими отворами.
Яйця збовтуємо виделкою або вінчиком в однорідну суміш і додаємо до тертим кабачків.
висипаємо Борошно поверх кабачкової маси і перемішуємо.
Тісто виходить досить густе. Додаємо сіль і чорний мелений перець і ще раз перемішуємо.
Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії на плиті до гарячого стану. Ложкою викладаємо кабачкове тісто і вирівнюємо до млинця середньої товщини. Не варто вирівнювати занадто тонко – буде складно перевернути млинець. Обсмажуємо кабачкові млинці з обох сторін по парі хвилин до золотавої скоринки.
Крабові палички витягуємо з упаковки і натираємо на крупній тертці.
Плавлений сир натираємо на крупній тертці. Щоб було легше натирати плавлений сир, можна попередньо охолодити його в морозильній камері протягом півгодини.
Варене вкруту яйце очищаємо і натираємо на крупній тертці. Часник очищаємо і пропускаємо через прес. У широкій мисці змішуємо натерті крабові палички, тертий плавлений сир, подрібнене варене яйце і пропущений через прес часник. Кладемо майонез і перемішуємо – виходить маса для начинки середнього ступеня густоти.
Прослаиваем кабачкові млинці отриманою начинкою, рівномірно розподіляючи її між шарами. Верх торта також змащуємо начинкою і посипаємо рубаною зеленню. Готового торта даємо охолонути і просочитися в холодильнику протягом кількох годин.
Приємного апетиту!
Кабачки на сковороді швидко і смачно Пиріг з кабачків Пиріг з кабачків на сковороді Пироги Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків на сковороді Торт з кабачків на сковороді