Дуже цікава закуска, яка поєднує в собі і солодкість кабачків, і пікантність сиру з часником, і впізнаваний смак крабових паличок. Продукти для такого торта досить доступні, а результат здивує гостей і порадує господиню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Яйце (варене) – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сир плавлений – 100 гр.
  • Крабові палички – 1 пакет
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез – 70 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Петрушка – 3 пучка
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати кабачковий торт з крабовими паличками. Кабачки промиваємо й обсушуємо. Якщо кабачки молоді, то очищати від шкірки і насіння їх не потрібно. У зрілих кабачків краще зрізати шкірку і вийняти насіння. Натираємо їх на тертці з великими отворами.

Яйця збовтуємо виделкою або вінчиком в однорідну суміш і додаємо до тертим кабачків.

висипаємо Борошно поверх кабачкової маси і перемішуємо.

Тісто виходить досить густе. Додаємо сіль і чорний мелений перець і ще раз перемішуємо.

Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії на плиті до гарячого стану. Ложкою викладаємо кабачкове тісто і вирівнюємо до млинця середньої товщини. Не варто вирівнювати занадто тонко – буде складно перевернути млинець. Обсмажуємо кабачкові млинці з обох сторін по парі хвилин до золотавої скоринки.

Крабові палички витягуємо з упаковки і натираємо на крупній тертці.

Плавлений сир натираємо на крупній тертці. Щоб було легше натирати плавлений сир, можна попередньо охолодити його в морозильній камері протягом півгодини.

Варене вкруту яйце очищаємо і натираємо на крупній тертці. Часник очищаємо і пропускаємо через прес. У широкій мисці змішуємо натерті крабові палички, тертий плавлений сир, подрібнене варене яйце і пропущений через прес часник. Кладемо майонез і перемішуємо – виходить маса для начинки середнього ступеня густоти.

Прослаиваем кабачкові млинці отриманою начинкою, рівномірно розподіляючи її між шарами. Верх торта також змащуємо начинкою і посипаємо рубаною зеленню. Готового торта даємо охолонути і просочитися в холодильнику протягом кількох годин.

Приємного апетиту!

Кабачки на сковороді швидко і смачно Пиріг з кабачків Пиріг з кабачків на сковороді Пироги Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків на сковороді Торт з кабачків на сковороді