Кабачки – універсальний овоч, з якого можна приготувати все, що завгодно. Навіть спорудити з кабачкового оладок торт – справа кількох хвилин.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Борошно – 1 склянка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – 0,5 склянки
- Часник – зуб.
- Помідори свіжі – 4 шт.
- Цибуля зелена – 5 – 6 пір’я
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Кабачки краще всього взяти молоді і не дуже великого розміру. З великих плодів потрібно буде зняти шкірку. Кабачки натріть на крупній тертці, відіжміть їх від рідини. Змішайте в мисці кабачки, яйця, борошно, посоліть і приправте за смаком, щоб вийшло тісто, як на оладки.
Розігрійте сковороду, змастіть її маслом і випікайте тонкі млинці з кабачкового тесту. Готові млинці остудити.
Часник очистіть і пропустіть через прес. Змішайте в мисці майонез з часником. Помідори помийте і наріжте тонкими кружечками. Сформуйте торт: викладіть на плоске блюдо кабачковий млинець, змастіть його майонезним соусом, розкладіть по ньому помідори і покладіть зверху наступний млинець, продовжуйте так, поки не закінчаться млинці.
Останній шар змастіть майонезній заправкою і посипте зеленою цибулею. Торт поставте на півгодини в холодильник, щоб він просочився, після чого його можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Кабачки для схуднення Кабачки з помідорами ПП рецепти з кабачків Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Торт з кабачків Торт з кабачків на сковороді Торти