Кабачки – універсальний овоч, з якого можна приготувати все, що завгодно. Навіть спорудити з кабачкового оладок торт – справа кількох хвилин.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Борошно – 1 склянка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – 0,5 склянки
  • Часник – зуб.
  • Помідори свіжі – 4 шт.
  • Цибуля зелена – 5 – 6 пір’я
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Кабачки краще всього взяти молоді і не дуже великого розміру. З великих плодів потрібно буде зняти шкірку. Кабачки натріть на крупній тертці, відіжміть їх від рідини. Змішайте в мисці кабачки, яйця, борошно, посоліть і приправте за смаком, щоб вийшло тісто, як на оладки.

Розігрійте сковороду, змастіть її маслом і випікайте тонкі млинці з кабачкового тесту. Готові млинці остудити.

Часник очистіть і пропустіть через прес. Змішайте в мисці майонез з часником. Помідори помийте і наріжте тонкими кружечками. Сформуйте торт: викладіть на плоске блюдо кабачковий млинець, змастіть його майонезним соусом, розкладіть по ньому помідори і покладіть зверху наступний млинець, продовжуйте так, поки не закінчаться млинці.

Останній шар змастіть майонезній заправкою і посипте зеленою цибулею. Торт поставте на півгодини в холодильник, щоб він просочився, після чого його можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Кабачки для схуднення Кабачки з помідорами ПП рецепти з кабачків Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Торт з кабачків Торт з кабачків на сковороді Торти