Кабачки, фаршировані індичкою і запечені в духовці, виходять дуже смачними і соковитими. Полюбити таку страву просто – достатньо один раз його приготувати! Використовувані інгредієнти доступні, сам рецепт нескладний. Кабачок з індичкою має насичений і приємний смак. Поєднання цих продуктів дуже вдале.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Філе індички – 200 гр.
- Болгарський перець солодкий – 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сир Пармезан – 20 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Цибуля зелена – за смаком
- Суміш перців – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати кабачки, фаршировані індичкою, починаємо розігрівати духовку, встановивши температуру 190 градусів.
Філе індички і ріпчасту цибулю необхідно пропустити через м’ясорубку.
Розігріваємо сковороду з додаванням рослинного масла, потім викладаємо туди отриманий фарш. Обсмажуємо протягом 3-5 хвилин.
Половину болгарського перцю нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо до фаршу.
Вміст сковороди необхідно приправити сіллю і сумішшю перців. Все перемішуємо і тримаємо фарш на вогні ще пару хвилин.
Кабачок ретельно промиваємо. Потім розрізаємо його навпіл, вичищаючи насіння.
Готовий фарш викладаємо очищені половинки кабачка. Відправляємо запікатися блюдо в духовку на 30 хвилин.
На крупній тертці натираємо сир. Через годину дістаємо приготоване блюдо з духовки, зверху посипаємо його тертим сиром і ставимо в духовку на 5-7 хвилин.
Готові кабачки, фаршировані індичкою, за бажанням посипаємо зеленою цибулею і подаємо в гарячому вигляді до столу.
Приємного вам апетиту!
Дієтичне кабачки в духовці Кабачки в духовці Кабачки на вечерю Кабачки на кожен день Страви з кабачків