Кабачки, приготовані на мангалі, мають приємний характерний аромат. Їх можна запікати окремо, а також поєднувати з м’ясом та іншими продуктами. Наприклад, простий рецепт кабачків в беконі підійде для щоденного і святкового меню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки (молоді невеликі) – 3 шт.
- Бекон – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування кабачків на мангалі в беконі. Кабачки, помийте, наріжте їх уздовж на кілька частин. Посипте овочі сіллю і перцем за смаком.
Бекон наріжте тонкими смужками. Кожну часточку кабачка загорнути в бекон.
Кабачки розкладіть на решітці. Помістіть решітку на жар. Періодично перевертайте, смажте до золотистої скоринки. Готові кабачки подавайте гарячими.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки на грилі Кабачки на мангалі Овочі гриль на мангалі