Кабачки, приготовані на мангалі, мають приємний характерний аромат. Їх можна запікати окремо, а також поєднувати з м’ясом та іншими продуктами. Наприклад, простий рецепт кабачків в беконі підійде для щоденного і святкового меню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки (молоді невеликі) – 3 шт.
  • Бекон – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування кабачків на мангалі в беконі. Кабачки, помийте, наріжте їх уздовж на кілька частин. Посипте овочі сіллю і перцем за смаком.

Бекон наріжте тонкими смужками. Кожну часточку кабачка загорнути в бекон.

Кабачки розкладіть на решітці. Помістіть решітку на жар. Періодично перевертайте, смажте до золотистої скоринки. Готові кабачки подавайте гарячими.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки на грилі Кабачки на мангалі Овочі гриль на мангалі