Потрібен рецепт неймовірно смачного і одночасно низькокалорійного страви з кабачків? Кабачки, приготовані на мангалі, виходять дуже смачними і соковитими, якщо їх попередньо залишити на час в маринаді. Такі кабачки відрізняються за смаком від приготовлених на сковороді, на мангалі вони виходять більш смачними!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування кабачків на мангалі в маринаді? Приготуємо маринад. В окремій ємності змішуємо сметану, пропущений через прес часник, сіль і спеції (можна використовувати тільки чорний мелений перець). Все перемішуємо.

Кабачки ретельно вимийте, розріжте з двох сторін кінчики. Далі наріжте кабачки кружечками, приблизна товщина яких не більше 1 см

Підготовлені кабачки змішуємо з маринадом. Перемішуємо таким чином, щоб кожен кружечок кабачка був в маринаді. Ставимо в холодильник на півгодини.

Через деякий час кабачки будуть готові для смаження на мангалі.

Коли залишаться тільки вугілля від багаття, на решітку можна викладати кабачки.

По готовності одного боку кабачки слід акуратно перевернути і обсмажити іншу сторону.

Подавайте блюдо в теплому вигляді зі свіжими овочами. Це дуже смачно!

Приємного вам апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки на грилі Кабачки на мангалі Овочі гриль на мангалі