На зиму хочеться заготовити якомога більше смачних і різноманітних страв. Смажені кабачки поповнять ряди закаток і обов’язково сподобаються домочадцям. Це рецепт швидкого способу готування, на основі оцту і без термічної стерилізації. При цьому зберігатися така страва дуже добре.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 3 кг
  • Часник – 5 зуб.
  • Оцет столовий 9% – 5 ст. л.
  • Сіль – 3 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 3 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування смажених кабачків на зиму без стерилізації? Кабачки співаємо і ріжемо їх кружками товщиною 0,8-1 див.

сковороду Змащуємо олією і викладаємо кабачки, посипаємо їх сіллю і перцем, обсмажуємо пару хвилин до золотистого кольору з обох сторін.

Зубчики часнику подрібнюємо за допомогою преса і змішуємо з оцтом. Потім кожне кільце кабачка в оцті.

Перекладаємо кабачки в банки і закатуємо кришками. Зберігати таку страву потрібно у прохолодному місці.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Гострі кабачки на зиму Кабачки на зиму Кабачки як грузді