Смачна варіація пікантною заготовки на зиму, кабачки по-корейськи. Чимось нагадує всім відомий салат з гострою моркви.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки – 800 гр.
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Морква – 150 гр.
- Оцет столовий 9% – 80 гр.
- Сіль – 0,5 ст. л.
- Цукор-пісок – 60 гр.
- Часник 8 зуб.
- Масло соняшникове – 80 гр.
Процес приготування:
Готувати кабачки по-корейськи на зиму легко! Кабачки, помийте, очистіть від насіння і шкірки. Натерти овочі на тертці для моркви по-корейськи.
Змішайте в мисці соняшникова олія, оцет, цукор, сіль і приправу, залиште цю суміш на 30 хвилин настоятися.
Цибулю, часник і моркву очистіть. Моркву натріть на тертці. Цибулю наріжте півкільцями. Часник подрібніть пресом. З’єднайте кабачки, моркву, цибулю, часник і суміш зі спеціями, все добре перемішайте і залиште на 3 години.
Коли пройде час, розкладіть салат по стерилізованим банкам, накрийте їх кришками. Банки разом з салатом стерилізують в окропі 15 хвилин, потім загорніть кришки і укутайте їх в ковдру до повного охолодження. Зберігайте загортання в прохолодному місці.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки на зиму пальчики оближеш Кабачки як грузді Салат з кабачків з часником на зиму Салат з кабачків, цибулі та моркви на зиму Салати з кабачків на зиму