Хрусткі кабачки в клярі з гострим соусом – ароматне задоволення. Це відмінне блюдо для гарної компанії, в якій буде приємно їм поласувати. Такі кабачки зручно взяти з собою в дорогу або на природу.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 150 гр.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Для соусу: –
  • Майонез – 200 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Кріп – 20 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування кабачків в духовці в клярі? В панірувальні сухарі додайте паприку і перець, перемішайте.

Кабачки, помийте, обсушіть, обріжте у них хвостики. Наріжте їх довгими паличками, посоліть і перемішайте. Відкладіть на 5 хвилин.

Висипте борошно на тарілку, окремо в мисці збийте яйце і на третій тарілці викладіть сухарі. Деко змастіть маслом і увімкніть духовку на 180 градусів. Кожен шматок кабачка обваляйте в борошні, занурте в яйце і запаніруйте в сухарях. Викладіть кабачки на деко, залишаючи невеликий проміжок між ними.

Поставте деко в духовку, через 10 хвилин переверніть шматочки на другу сторону і пропеките ще 10 хвилин.


Змішайте складові для соусу: майонез (можна використовувати домашнього приготування), дрібно посічену зелень і пропущений через прес часник.

Приємного апетиту!

Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в духовці Кабачки в клярі Кабачки в клярі в духовці Кабачки в клярі з борошном і яйцем Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з яйцем Хрусткі кабачки