Кабачки в клярі виходять дуже соковитими, тому що залишається всередині тіста. Щоб кабачок не був сирим, вогонь не повинен бути занадто сильним. До смажених кабачків в клярі підійде часниковий соус або звичайна сметана.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кабачки – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Часник – 2 зуб.
- Олія соняшникова – 3 – 4 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати кабачки в клярі з майонезом і часником, у мисці збийте яйця і сіль.
Додайте до збитим яйця, майонез і подрібнений часник.
Просійте борошно, додайте її в кляр і збийте віночком до однорідності.
Кабачки вимити, висушити їх паперовими рушниками. Якщо шкірка у кабачків товста, її потрібно зрізати.
Кабачки наріжте кружечками по 0,5 сантиметра.
Кожну часточку кабачка вмочіть в кляр і обсмажте з двох сторін на сковороді до золотистої скоринки. Перед тим, як подавати кабачки до столу, викладіть їх на паперові рушники, щоб позбутися від надлишків жиру.
Приємного апетиту!
Кабачки в клярі з часником на сковороді Кабачки з яйцем на сковороді Кабачки на вечерю Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки з часником Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді