Смачне і корисне блюдо. Готувати його дуже просто і швидко. Кляр на основі яєць додасть кабачків особливо апетитну скоринку. Подавати таку страву краще з соусом. Так, пропонуємо приготувати смачний часниковий соус з майонезній основою. Пальчики оближеш!
Інгредієнти: на 3 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 0.3 ст.
- Борошно пшеничне – 5 ст. л.
- Кабачки – 2 шт.
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Часник – за смаком
Процес приготування:
Готувати кабачки в яєчному клярі просто! Кабачки миємо й ріжемо кружальцями, а їх ділимо на половинки.
Яйця розбиваємо в миску і додаємо до них молоко, розмішуємо. Поступово вводимо муку, щоб не утворювалося грудочок. Заправляємо суміш сіллю і перцем.
Кожну часточку кабачка мачає в клярі. Розігріваємо сковороду, змащуємо її маслом і викладаємо кабачки. Обсмажуємо з обох боків до рум’яної скоринки.
Для подачі приготуємо часниковий соус. Для цього пропускаємо зубчики часнику через прес і змішати їх з майонезом. Промазуємо готовим соусом кабачки або ж подаємо його в окремій мисочці.
Приємного апетиту!
Кабачки в клярі на сковороді Кабачки з яйцем на сковороді Кабачки на сніданок Смажені кабачки Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків Хрусткі кабачки