Смачне і корисне блюдо. Готувати його дуже просто і швидко. Кляр на основі яєць додасть кабачків особливо апетитну скоринку. Подавати таку страву краще з соусом. Так, пропонуємо приготувати смачний часниковий соус з майонезній основою. Пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 0.3 ст.
  • Борошно пшеничне – 5 ст. л.
  • Кабачки – 2 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Часник – за смаком

Процес приготування:

Готувати кабачки в яєчному клярі просто! Кабачки миємо й ріжемо кружальцями, а їх ділимо на половинки.

Яйця розбиваємо в миску і додаємо до них молоко, розмішуємо. Поступово вводимо муку, щоб не утворювалося грудочок. Заправляємо суміш сіллю і перцем.

Кожну часточку кабачка мачає в клярі. Розігріваємо сковороду, змащуємо її маслом і викладаємо кабачки. Обсмажуємо з обох боків до рум’яної скоринки.

Для подачі приготуємо часниковий соус. Для цього пропускаємо зубчики часнику через прес і змішати їх з майонезом. Промазуємо готовим соусом кабачки або ж подаємо його в окремій мисочці.

Приємного апетиту!

Кабачки в клярі на сковороді Кабачки з яйцем на сковороді Кабачки на сніданок Смажені кабачки Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків Хрусткі кабачки