Простою стравою у вигляді кабачків з куркою під сирною шапкою можна здивувати домашніх вихідним літнім днем. Коли звичні страви з кабачків вже набридли, а урожай видався особливо багатим, такий обід доведеться як не можна до речі.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Курячий фарш – 150 гр.
- Сметана – 2 ч. л.
- Сир Пармезан – 40 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт кабачків в духовці з м’ясом гранично простий! Кабачок вимити і розрізати вздовж на 2 частини, видалити м’якоть і насіння ложкою. Вийдуть 2 човники. Злегка посолити їх зсередини.
Додати до фаршу дрібно нашатковану ріпчасту цибулю, сіль і мелений чорний перець, перемішати.
Щільно утрамбувати курячий фарш в човники з кабачків.
Злегка змастити кожну частину кабачка сметаною і посипати потертим на крупній тертці сиром.
попередньо нагріти Духовку до 180 градусів. Запікати страву приблизно 40-45 хв.
Подавати готові човники з кабачків з м’ясом в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!
Дієтичні страви з кабачків Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки з сиром у духовці Кабачки з фаршем Кабачки з фаршем в духовці ПП рецепти з кабачків