Дуже смачне блюдо, яке нескладно приготувати вдома. Результат вас точно порадує. Качка виходить неймовірно м’якою, соковитою, ароматною. М’ясо м’яке і апетитне! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Гриби – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати качку з картоплею і грибами в духовці? Часник пропускаємо через прес.

В невеликій ємності змішуємо олію, соєвий соус, сіль, чорний мелений перець і подрібнений часник.

Качку чистимо від жиру, промиваємо і натираємо зовні і всередині, приготованим соусом.

Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими кубиками.

Також підготуємо гриби і обсмажимо їх на рослинній олії разом з цибулею 10-15 хв. до м’якого стану.

Картоплю чистимо і нарізаємо квадратиками.

Змішуємо картоплю і цибулю з грибами, солимо і приправляємо за смаком.

Тепер наповнимо качку приготовленої начинкою і зашиємо, а також скріпити зубочистками.

Кладемо її в рукав для запікання і ставимо в духову піч запікати при 180 градусах на 2 години.

Смачного!

Качка в духовці Качка в рукаві в духовці Качка з картоплею в рукаві в духовці Качка цілком у духовці Рецепти на Новий рік