Апетитна качка, фарширований картоплею і грибами, виходить в духовці дуже ніжною і смачною. М’яке м’ясо і ароматна начинка уб’ють гостей наповал! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Качка домашня – 1,5 кг
  • Картопля – 5 шт.
  • Гриби – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати качку з картоплею і грибами в рукаві в духовці легко! Качку очищаємо від зайвого жиру, вирізаємо гузку і крильця, а потім промиваємо водою.

Натираємо тушку сіллю і перцем зовні і усередині.

Картоплю чистимо і ріжемо невеликими кубиками.

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо квадратиками.

Гриби також ріжемо на невеликі шматочки.

Обсмажуємо цибулю на олії 5-7 хвилин, потім додаємо до нього гриби і смажимо ще 7 хв.

Змішуємо гриби з цибулею і картоплю.

Наповнюємо тушку качки приготованою сумішшю і зашиваємо. Скріплюємо тушку зубочистками і кладемо в рукав для запікання.

Запікаємо качку протягом 1,5 години при 180 градусах. За півгодини до готовності розгортаємо рукав, щоб верх зарум’яниться.

Приємного апетиту!

Качка в духовці Качка в рукаві в духовці Качка з картоплею в духовці Качка цілком в рукаві в духовці Качка цілком у духовці Рецепти на Новий рік