Ароматна і апетитна качка з хрусткою скоринкою – бажане блюдо на кожному святковому столі. Щоб отримати соковиту і м’яку птицю до новорічного столу, скористайтеся цим докладним рецептом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.

Процес приготування:

Готувати качку з медом у фользі в духовці просто! Змішайте соєвий соус, мед і рослинне масло. Туди ж додайте подрібнений часник.

Качку ретельно помийте всередині і зовні, видаліть залишки пір’я і просушіть її. Змастіть тушку маринадом з усіх боків і залиште маринуватися на 2-3 години. Час маринування може доходити до 2 діб.

Після маринування оберніть качку в декілька шарів фольги.

розігрійте Духовку до 190 градусів. Покладіть качку в духовку, запікайте 1,5-2 години. Щоб качка зарум’янилася і покрилася апетитною скоринкою, розгорніть фольгу і готуйте ще 20-25 хвилин.

Красиву і запашну качку подавайте на стіл цілком.

Приємного апетиту!

Качка в духовці Качка в медово-соєвому соусі в духовці Качка в соєвому соусі в духовці Качка цілком з хрусткою скоринкою в духовці Качка цілком у фользі в духовці