Ароматна і апетитна качка з хрусткою скоринкою – бажане блюдо на кожному святковому столі. Щоб отримати соковиту і м’яку птицю до новорічного столу, скористайтеся цим докладним рецептом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Качка домашня – 1 шт.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Мед – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Часник – 1 зуб.
Процес приготування:
Готувати качку з медом у фользі в духовці просто! Змішайте соєвий соус, мед і рослинне масло. Туди ж додайте подрібнений часник.
Качку ретельно помийте всередині і зовні, видаліть залишки пір’я і просушіть її. Змастіть тушку маринадом з усіх боків і залиште маринуватися на 2-3 години. Час маринування може доходити до 2 діб.
Після маринування оберніть качку в декілька шарів фольги.
розігрійте Духовку до 190 градусів. Покладіть качку в духовку, запікайте 1,5-2 години. Щоб качка зарум’янилася і покрилася апетитною скоринкою, розгорніть фольгу і готуйте ще 20-25 хвилин.
Красиву і запашну качку подавайте на стіл цілком.
Приємного апетиту!
Качка в духовці Качка в медово-соєвому соусі в духовці Качка в соєвому соусі в духовці Качка цілком з хрусткою скоринкою в духовці Качка цілком у фользі в духовці