М’ясо качки відрізняється м’якістю і ніжним смаком. Щоб блюдо вийшло максимально соковитим і ароматним, приготуйте його з додаванням яблук. Оцініть простий рецепт птиці, запеченої шматочками в духовці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Качка домашня – 1 шт.
- Яблука – 4 шт.
- Сіль – за смаком
- Суміш перців – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати качку з шматочками яблуками в духовці. Ретельно промиваємо качку і вирізаємо з неї занадто жирні частини. Підготовлений продукт обираем паперовим рушником.
Поділяємо тушку птиці на невеликі частини.
Посипаємо сіллю і перцем, поливаємо олією і розмішуємо.
Промиваємо водою яблука і нарізаємо їх будь-яким зручним способом. Можна часточками або кубиками.
Кладемо пряні шматочки птиці разом з фруктом в рукав для випікання.
Зав’язуємо і кладемо на деко. Готуємо страву півтори години при температурі 200 градусів.
Готову качку з яблуками виймаємо з духовки і викладаємо на тарілку. Подавайте апетитне гаряче до столу!
Качка в духовці на Новий рік 2023 Качка в духовці шматочками Качка в рукаві шматочками в духовці Качка шматочками в рукаві в духовці Рецепти на Новий рік