М’ясо качки відрізняється м’якістю і ніжним смаком. Щоб блюдо вийшло максимально соковитим і ароматним, приготуйте його з додаванням яблук. Оцініть простий рецепт птиці, запеченої шматочками в духовці.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Яблука – 4 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Суміш перців – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати качку з шматочками яблуками в духовці. Ретельно промиваємо качку і вирізаємо з неї занадто жирні частини. Підготовлений продукт обираем паперовим рушником.

Поділяємо тушку птиці на невеликі частини.

Посипаємо сіллю і перцем, поливаємо олією і розмішуємо.

Промиваємо водою яблука і нарізаємо їх будь-яким зручним способом. Можна часточками або кубиками.

Кладемо пряні шматочки птиці разом з фруктом в рукав для випікання.

Зав’язуємо і кладемо на деко. Готуємо страву півтори години при температурі 200 градусів.

Готову качку з яблуками виймаємо з духовки і викладаємо на тарілку. Подавайте апетитне гаряче до столу!

Качка в духовці на Новий рік 2023 Качка в духовці шматочками Качка в рукаві шматочками в духовці Качка шматочками в рукаві в духовці Рецепти на Новий рік