Соковита і ароматна качка виходить з додаванням яблук і чорносливу. Спробуйте оригінальний процес приготування страви у фользі в духовці. Апетитний кулінарний рішення стане родзинкою святкового столу.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Яблука – 4 шт.
  • Чорнослив – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати качку з яблуками і чорносливом у фользі в духовці. Тушку качки занурюємо в ємність з холодною водою. Ретельно промиваємо всередині і зовні.

Перекладаємо птицю у форму для випікання і гарненько натираємо сіллю зі спеціями.

Промиваємо яблука. Розміщуємо їх всередину качки цілком або, розрізавши на часточки. Сюди ж викладаємо і чорнослив.

Закриваємо форму з вмістом фольгою. Ставимо страву в духовку на дві години. Випікаємо при температурі 200 градусів.

За півгодини до готовності знімаємо фольгу. І апетитну рум’яну качку з соковитою начинкою можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Качка в духовці Качка в духовці на Новий рік 2023 Качка з чорносливом у фользі в духовці Качка з яблуками в духовці Качка з яблуками і чорносливом в духовці Качка з яблуками у фользі в духовці Рецепти на Новий рік