Качка з медом і яблуками виходить неймовірно соковитою і м’якою. Приготуйте яскраве і поживне блюдо для святкового столу. Порадуйте близьких або гостей ситним частуванням.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Яблука – 5 шт.
  • Мед – 100 гр.
  • Цедра апельсина – 1 ч. л.
  • Суміш перців – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування качку з яблуками і медом в рукаві в духовці? Качку старанно промиваємо під водою. Важливо очистити тушку зсередини.

Далі промиваємо яблука. Їх можна залишити цільними або нарізати на великі часточки. Підготовлений овоч розміщуємо у птицю.

В глибоку тарілку викладаємо мед, додаємо до нього суміш перців і апельсинову цедру. Ретельно розмішуємо масу і обмазуємо їй качку.

Розміщуємо заготовку в рукав для випікання. Зав’язуємо з обох сторін, кладемо на деко і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Готуємо близько двох годин.

Ароматна і рум’яна качка з медом і яблуками готова. Доповнюйте страву зеленню або овочами і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Качка з медом в духовці Качка з яблуками в духовці Качка з яблуками в рукаві в духовці Качка з яблуками і апельсинами в духовці Качка з яблуками і медом в духовці Рецепти на Новий рік