Головним блюдом на урочистому вечері зможе стати апетитна качка, запечена у фользі з яблуками і апельсинами. Гаряче здивує яскравим ароматом і ніжним смаком. Домашні та гості оцінять кулінарну ідею!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Яблука – 3 шт.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Цедра апельсина – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати качку з яблуками і апельсинами у фользі в духовці легко! Промиваємо качку під водою. Відрізаємо елементи з великим вмістом жиру.

Далі промиваємо фрукти і розрізаємо на невеликі часточки. Шкірку знімати не потрібно.

Розміщуємо яблуко і апельсин всередину птиці. Зовні продукт натираємо сіллю, спеціями і цедрою.

блюдо Кладемо на деко і щільно закриваємо його фольгою. Випікаємо дві години при температурі 200 градусів. За 30-40 хвилин до готовності розірвати фольгу, щоб качка вийшла з хрусткою скоринкою.

Яскраве і поживне блюдо для святкового столу готово. Викладайте на тарілку і пригощайте гостей.

Качка в духовці Качка в духовці на Новий рік 2023 Качка з апельсинами в фользі в духовці Качка з яблуками і апельсинами в духовці Рецепти на Новий рік