З великим бажанням хочу поділитися своїм улюбленим рецептом Карбонара з беконом, шинкою і вершками, яку готую на всі сімейні свята. Апетитне блюдо виходить надзвичайно смачною і миттєво зникає зі столу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вершки – 200 мл
- Шинка – 100 гр.
- Бекон – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Спагетті – 300 гр.
- Яєчний жовток – 3 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир Пармезан – 100 гр.
Процес приготування:
Як приготувати карбонару з беконом, шинкою і вершками? У каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, добре посоліть, викладіть відміряну кількість спагетті. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці. Після чого спагетті злийте через друшляк або сито.
Часник очистіть від лушпиння і промийте. Бекон наріжте тонкими скибочками. Бекон можна використовувати будь – сирої, сирокопчений або копчено-варений. Шинку наріжте дрібним кубиком.
Глибоку сковороду розігрійте на невеликому вогні. Налийте трохи оливкової олії. Викладіть очищений часник і злегка обсмажте його.
Після чого викладіть подрібнений бекон, шинку. Постійно помішуючи, обсмажте до рум’яної скоринки.
Викладіть в сковороду спагетті і ретельно перемішайте.
Вершки з’єднайте з курячими жовтками і перемішайте до однорідної консистенції віночком. Влийте тонкою цівкою в сковороду, постійно помішуючи, доведіть до загустіння. Посоліть і поперчіть.
Твердий сир натріть на дрібній тертці і присипте зверху страву. Ретельно перемішайте. Ароматну Карбонару з беконом, шинкою і вершками подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Паста карбонара з беконом і вершками Паста карбонара з беконом, вершками та сиром Паста карбонара з шинкою і вершками Паста карбонара з шинкою, вершками та сиром Паста карбонара класична Спагеті карбонара з вершками і беконом