Не так давно довелося скуштувати надзвичайно смачну Карбонару з шинкою, сиром, грибами та вершками. Паста виходить неймовірно ніжною і соковитою. Гаряче блюдо стане прикрасою будь-якого святкового торжества. Обов’язково приготуйте!


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Вершки 33% або Вершки 30% – 400 мл
  • Шинка – 250 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Макарони – 200 гр.
  • Печериці свіжі – 250 гр.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сир Пармезан – 100 гр.

Процес приготування:

Рецепт карбонара з шинкою, сиром, грибами та вершками простий у приготуванні! Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування апетитною Карбонара з шинкою, сиром, грибами та вершками.

Сир «Пармезан» натріть на дрібній тертці. При необхідності «Пармезан» можна замінити будь-яким сиром твердих сортів.

розігрійте Сковороду, налийте необхідну кількість жирних вершків і доведіть до кипіння. Потім додайте подрібнений сир, постійно помішуючи, доведіть соус до загусання.

Додайте сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком. Потім додайте вершкове масло.

Перемішайте і доведіть до кипіння.

Печериці очистіть від шкірки, наріжте середнім за розміром кубиком. Шинку також наріжте кубиками.

розігрійте Сковороду, додайте оливкову олію. Викладіть нарізані печериці, шинку. Обсмажте кілька хвилин, постійно помішуючи.

Обсмажені інгредієнти викладіть в вершковий соус, добре перемішайте. Доведіть до кипіння.

В каструлю або сотейник налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, додайте трохи солі, викладіть вказане в рецепті кількість макаронних виробів. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через друшляк.

Відварені макаронні вироби викладіть в вершковий соус, перемішайте і прогрійте кілька хвилин, відразу ж зніміть з вогню.

Карбонару з шинкою, сиром, грибами та вершками розкладіть на порції і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Паста карбонара Паста карбонара з грибами та вершками Паста карбонара з шинкою Паста карбонара з шинкою і вершками Паста карбонара з шинкою, вершками та сиром