Карбонара досить популярний і широко поширений варіант смачного і ситного обіду. Сьогодні хочу поділитися рецептом Карбонара з куркою і сметаною. Процес приготування страви практично не відніме у вас часу і доставить незабутнє задоволення і гарний настрій на весь день.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Сметана – 150 мл
- Куряче філе – 400 гр.
- Сіль – за смаком
- Спагетті – 400 гр.
- Сир плавлений – 200 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати карбонару з куркою і сметаною? Куряче філе добре вимийте, обсушити паперовими серветками і наріжте шматочками невеликого розміру.
Сковороду розігрійте на вогні, налийте трохи олії
Викладіть нарізане куряче філе, постійно помішуючи, обсмажте до зміни кольору.
Посоліть і поперчіть.
Потім викладіть плавлений сир, постійно помішуючи, розтопити його і додайте необхідну кількість сметани.
Перемішайте і доведіть соус до кипіння.
У каструлю налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, посоліть, викладіть необхідну кількість спагетті.
Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, процідіть через друшляк.
Відварені спагетті розкладіть по порційних тарілках, зверху рівномірно розподіліть соус. Карбонару з куркою і сметаною подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся апетитним стравою з вершковим соусом!
Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з куркою