Карбонара досить популярний і широко поширений варіант смачного і ситного обіду. Сьогодні хочу поділитися рецептом Карбонара з куркою і сметаною. Процес приготування страви практично не відніме у вас часу і доставить незабутнє задоволення і гарний настрій на весь день.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Сметана – 150 мл
  • Куряче філе – 400 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Спагетті – 400 гр.
  • Сир плавлений – 200 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати карбонару з куркою і сметаною? Куряче філе добре вимийте, обсушити паперовими серветками і наріжте шматочками невеликого розміру.

Сковороду розігрійте на вогні, налийте трохи олії

Викладіть нарізане куряче філе, постійно помішуючи, обсмажте до зміни кольору.

Посоліть і поперчіть.

Потім викладіть плавлений сир, постійно помішуючи, розтопити його і додайте необхідну кількість сметани.

Перемішайте і доведіть соус до кипіння.

У каструлю налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, посоліть, викладіть необхідну кількість спагетті.

Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, процідіть через друшляк.

Відварені спагетті розкладіть по порційних тарілках, зверху рівномірно розподіліть соус. Карбонару з куркою і сметаною подавайте на стіл.

Насолоджуйтеся апетитним стравою з вершковим соусом!

Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з куркою