Картоплю на мангалі підходить для пікніків і відпочинку на природі. Приготування у фользі з салом робить страву ще більш ситним і апетитним. Ароматна закуска на багатті ідеальна для великої компанії.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Картопля – 1 кг
  • Сало свиняче – 300 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати картоплю у фользі з салом на мангалі одне задоволення! Картопля вибираємо середнього розміру. Його ретельно промиваємо і розрізаємо на половинки. Шкірки знімати не потрібно.

Сало нарізаємо шматочками середнього розміру. Оптимальна товщина – 5 мм Шматочки посипаємо сіллю, перцем і спеціями за смаком.

Шматочки сала викладаємо між двох половинок картоплі.

Начинені картоплини щільно загортаємо у фольгу і відправляємо в мангал на жар. Потім перевертаємо і продовжуємо готувати ще 5-10 хвилин. Акуратно дістаємо і залишаємо остуджуватися.

Дістаємо картоплю з салом з фольги. Готово! Приємного апетиту!

Картопля Картопля на мангалі Картопля на шампурах на мангалі Овочі гриль на мангалі