Картоплю на мангалі підходить для пікніків і відпочинку на природі. Приготування у фользі з салом робить страву ще більш ситним і апетитним. Ароматна закуска на багатті ідеальна для великої компанії.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Картопля – 1 кг
- Сало свиняче – 300 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Готувати картоплю у фользі з салом на мангалі одне задоволення! Картопля вибираємо середнього розміру. Його ретельно промиваємо і розрізаємо на половинки. Шкірки знімати не потрібно.
Сало нарізаємо шматочками середнього розміру. Оптимальна товщина – 5 мм Шматочки посипаємо сіллю, перцем і спеціями за смаком.
Шматочки сала викладаємо між двох половинок картоплі.
Начинені картоплини щільно загортаємо у фольгу і відправляємо в мангал на жар. Потім перевертаємо і продовжуємо готувати ще 5-10 хвилин. Акуратно дістаємо і залишаємо остуджуватися.
Дістаємо картоплю з салом з фольги. Готово! Приємного апетиту!
Картопля Картопля на мангалі Картопля на шампурах на мангалі Овочі гриль на мангалі